Åka på en dykresa till sommaren

Snart så är det semester och sommar. Vi har längta kanske lite speciellt att få åka på en dykresa till sommaren. Hur det kommer att se ut vet vi inte riktigt än men vi hoppas att restriktionerna kring resandet ger sig och att vi kanske kan åka iväg inom Europa snart.

dykresaOm det är så att restriktionerna gör att vi kan resa till sommaren så är det bara att börja planera för en resa. Det kan vara trevligt att införskaffa något nytt till resan. Se till att göra en lista så ni packar med allt när det väl bär i väg. Om det är till ett varmare klimat så är det mest bara underkläder, en tunn kjol och ett linne som behöver packas. Dykutrustning kan hyras direkt på plats så slipper ni ta med er egen. Det blir mycket smidigare på det viset.

Portugal kanske kan vara något att se fram emot. Det finns massor med härliga dykplatser i Atlanten och det kan bli en väldigt variationsrik dykning. Kring Algarve så går det att dyka efter vrak. Eller så väljer du att åka till Europas Galapagos vid Azorerna med underbar dykning och fri sikt upp till 30 meter. Här kan ni verkligen njuta av er dykning. Vi hoppas verkligen att vi kan få åka iväg denna sommar och uppleva fantastiska dyk i Portugal.